Pages

Sunday, May 11, 2014

olabilmektedir. Bu duruma

Son yıllarda internet üzerinden hizmet veren sitelerin giderek artması ile birlikte birçok farklı işimizi bu siteler aracılığı ile kolaylıkla halledebilmekteyiz. Bu işlerimiz arasında günlük işler, sosyal medyada gelişen olaylar ya da kıyafet alışverişi gibi daha birçok farklı konu bulunmaktadır.



Özellikle internet aracılığı ile alışveriş yapan kişilerin bilmesi gereken önemli noktalardan bir tanesi de alışveriş yapılan sitenin güvenilirliğidir. İlk olarak, kullanıcılarına hizmet veren hemen her site güvenilir olmayıp ciddi rakamlarda kişiyi maddi ve manevi olarak zarara uğratmaktadır. Diğer bir nokta ise alışveriş yapılan sitenin satışa sunduğu ürünlerin orijinal olup olmadığıdır.



Zira satılan ürünler orijinalleri ile birebir aynı olmasına rağmen sahte olabilmektedir. Bu duruma örnek vermek gerekir ise piyasada Buff adı verilen ve dünya genelinde oldukça büyük bir ilgi gören bu ürün birçok internet sitesinde yer almasına rağmen bazı sitelerde ki bu ürünler sahte ya da imitasyondur. Bunun yanında bu ürün ergonomik yapısı sebebiyle birçok kişinin ilgisini çekmektedir.

No comments:

Post a Comment