Pages

Wednesday, May 7, 2014

son dakika haberleri

Google, Yandex ve Bing gibi popüler arama motorlarını kullanırken daha etkili birkaç arama ipucu ile çok daha etkili ve güncel veriler elde edebilmemiz en güncel son dakika haberlerine ulaşabilmemiz mümkündür. Siz eğer Kayseri sondakika haberlerine ulaşmak istiyorsunuz fakat bu son dakika haberleri hakkında herhangi bir fikriniz yok.



Bu nedenle arama motoruna yine de Kayseri haber veya kayseri haberleri gibi bir arama sorgusu veriyorsunuz bu arama sorgularının sonucunda ise en kaliteli kayseri haber ile ilişkilendirilmiş web sitelerinden gelen haber sonuçlarını görüntülüyorsunuz. Hatta daha da kaliteli veriler elde etmek için aramanızı sadece haberler üzerine gerçekleştirebilirsiniz.



Artık Google ve Yahoo gibi gelişmiş arama motorları sizlere sadece Web ve Görseller değil ayrıca bir de Haberler alanında hizmet veriyor. Bu seçenekleri değerlendirerek sizler de en güncel haberlere arama motorlarının haber saylayıcılarından ulaşabilirsiniz. Genellikle haber sağlayıcı olan sitelerin çok daha kaliteli web sitelerinden oluştuklarını da unutmamak gerekiyor.

No comments:

Post a Comment