Pages

Thursday, June 19, 2014

bulmak için saatlerinizi

Akıllı telefonlar için piyasada satın alınabilecek sayısız koruyucu kapak mevcut. Fakat nedense bunların geneli hep genel tarzlara hitap ediyor. Dolayısıyla eğer biraz daha ekstrem bir zevke sahipseniz o halde istediğiniz gibi bir kapağı bulmak için saatlerinizi harcamanız gerekecek demektir. Tabii, bu yorucu arayış sonunda da istediğinizi tam olarak bulup bulamayacak olmanız bir muamma.



O halde ne yapmalısınız, kendi işinizi kendiniz halletmelisiniz. Hiç daha önce kendinize kapak tasarlamayı düşünmüş müydünüz? Neden olmasın ki? Tamamen sizin zevklerinizi yansıtan kolay kullanım özelliğine sahip olan ve bunun yanı sıra fiyatı da diğerlerine oranla son derece uygun olan. Oldukça hoş görünüyor öyle değil mi?



Kilifvekapak.com sizlere kendi işinizi kendiniz yapabileceğiniz bir servis sunuyor. Bu servis sayesinde telefon kapak tasarımı yapabiliyor ve kapıda ödeme gibi seçenekler dahilinde kendi telefon kapağınıza sahip olabiliyorsunuz. Elbette, eşsiz ve bir o kadar kapak tasarlama işi de size düşüyor. Fakat ne tasarlamış olursanız olsun, sizin kapağınız mutlaka eşsiz olacak demektir.

No comments:

Post a Comment