Pages

Tuesday, June 3, 2014

Oyunda yükselmek için

Knight Online tutkusu giderek büyüyor ve her geçen gün bu eğlenceye yeni oyuncular katılıyor. Oyunda yükselmek için yoğun bir zaman ayırmanız gerekmekte. Ama neyse ki Knight Online gb satın alarak, normalde milyonlarca coin biriktirmek için harcayacağınız zamandan tasarruf etmiş oluyorsunuz.



Eskiden gold bar satın almak maliyetli bir işti. 1 gold bar neredeyse 7-8 TL gibi fiyatlara satılıyordu. Ama şimdi 1 gb için sadece 2-3 TL gibi düşük rakamlar ödemeniz gerekiyor. KO gb satın almak oyunda kısa yoldan yükselmek için mantıklı bir şey. Ya da milyonlarca coin biriktirmek için aylarınızı harcayabilir ve zaman kaybedebilirsiniz.



Knigh Online zevkli bir oyun, ama eğer yükselemiyorsanız bu zevki tam anlamıyla yaşamanız mümkün olmuyor. Gold bar satın almak zamanı kısaltmak için iyi bir yöntem ve bugün milyonlarca Knight Online kullanıcısı da böyle yaparak zamanı kısaltmanın keyfini yaşıyor. Bu tutkuyu en üst düzeyde yaşamak için oyuna küçük yatırımlar yapmaktan çekinmeyin. Böylece kısa sürede ulaşmak istediğiniz yere gelebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment