Pages

Tuesday, June 10, 2014

müşteri kitlesine ulaşma

Günümüzde ticaret açısından ürün tanıtımı epey önemli bir hale geldi. İnsanlara iyi tanıtılamayan ürünler yüzbinlerce farklı ürün arasında yok olup gitmeye mahkum oluyor. Bu nedenle olsa gerek firmalar insanların yoğun olarak bulunduğu işlek mekanlarda tanıtım standları açarak hem ürünlerini ucuz bir şekilde tanıtmış hem de hedef kitlelerine ulaşmış oluyorlar.



İşlek yerlerde kurulan tanıtım standları insanlardan da yoğun ilgi görüyor. Çünkü insanlar bu standlar yoluyla tanıtılan ürünleri birebir olarak inceleme ve deneme imkanına sahip durumdalar. Renkli ve kaliteli görünümlü bir tanıtım standı hedef müşteri kitlesinin dikkatini çekebilme konusunda oldukça iyi bir yöntem. Ve bu yöntem basın yayın yoluyla yapılan reklamlardan daha iyi bir yöntem, çünkü bu yöntem sayesinde direkt olarak hedef müşteri kitlesine ulaşma şansına sahipsiniz.



Ama burada en çok dikkat etmeniz gereken nokta kullandığınız tanıtım standının insanların ilgisini çekebilecek kadar kaliteli ve profesyonel bir görünüme sahip olması. Eğer bu işi kuralına uygun bir şekilde yaparsanız hatırı sayılı bir hedef müşteri kitlesine ulaşmanız işten bile değil.

No comments:

Post a Comment