Pages

Sunday, June 1, 2014

ve gaming klavye

Eğer bilgisayar oyunlarına ilgi duyuyorsanız Razer markasını mutlaka duymuşsunuzdur. Yalnızca üst düzey ve kaliteli sayılabilecek donanımlar üreten Razer’ın genel olarak gaming mouse ve gaming klavye olmak üzere iki türde seri ürünleri bulunuyor. Eğer gerçekten de sıkı bir bilgisayar oyunu tutkunuysanız ya Razer’ın ürünlerinden birine sahipsinizdir ya da bir gün mutlaka sahip olacaksınızdır.



Genellikle 6400 dpi’ye varan yüksek çözünürlüklere çıkabilen mouse’ları ile bilinen Razer’ın dünya genelinde oldukça fazla sayıda kullanıcısı var. Bu insanlar genellikle mükemmeli arayan, bilgisayar başındaki zamanı en konforlu ve rahat şekilde geçirebilmek için para ödemekten kaçınmayan türden insanlar. Bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi tartışılır. Ama bir gerçek de şu ki, 200 tl’lik bir Mouse ile 20 tl’lik bir mouse’un oyunlarda aynı oranda keyif vermesini bekleyemezsiniz.



Her konuda olduğu gibi elbette bu konuda da parayı veren düdüğü çalıyor. Eğer kusursuz bir oyun deneyimi istiyorsanız Razer’ın oyuncu mouse ve klavyelerine bir göz atmanızda fayda var. Ödediğiniz paranın hakkını veren ürünler.

No comments:

Post a Comment