Pages

Saturday, June 7, 2014

Eğer 5tl’lik parça

Günümüzdeki en büyük kolaylıklardan biri de cep telefonu hattımıza dilediğimiz an dilediğimiz miktarda parça kontör yükleyebiliyor olmamız. Türkiye’nin neresinde yaşıyor olursak olalım ve saat kaç olursa olsun internete girerek hattımıza dilediğimiz kadar parça kontör yükleyebiliyoruz.



Bu hizmet özellikle acil durumlar açısından büyük önem taşıyor. Kısa bir görüşme yapmak için 3 TL’lik bir kontör ihtiyacımız olduğunda ve 15-20 TL’lik kontör yükleme imkanımız olmadığında internete girerek hattımıza 3 TL’lik kontör yükleyebiliyoruz ve böylece acil işimizi görebiliyoruz. Üstelik bu hizmetten yararlanabilmek için belirli bir operatörün kullanıcısı olmak da gerekmiyor. Vodafone, Avea, Turkcell, hangi operatörü kullanıyor olursanız olun dilediğiniz an hattınıza parça kontör yükleyebilir, acil durumlarda telefonla görüşmeye devam edebilirsiniz.



Parça kontör yüklerken kontör bedelinin dışında herhangi bir ek ücret de ödemiyorsunuz. Eğer 5tl’lik parça kontör yüklerseniz hattınıza aynen 5 TL’lik kontör geliyor. Normal kontör alma imkanınızın bulunmadığı acil durumlarda hattınıza parça kontör yüklemesi yaparak günü kurtarabilir ve işlerinizi aksatmadan görüşmeye devam edebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment